Hvad er KOMPAS?

Vi lever i en tid, hvor virksomheder i alle størrelser og brancher har behov for det nødvendige ekstra lag i IT-Sikkerhed og overvågning. Hvem vil ikke gerne have ro i maven omkring sin IT-Sikkerhed?

KOMPAS er en løsning udviklet af OneOffice, som sikrer, at virksomheder med en Microsoft 365 platform, kan bibeholde deres nuværende IT-setup og eventuel anden hovedleverandør, samtidig med at de til en mindre investering, får det nødvendige ekstra lag af IT-sikkerhed og overvågning.

Microsoft opdaterer løbende anbefalingerne til konfigurationer for de forskellige MS 365 abonnementstyper. Vores KOMPAS løsning gør det nemt at holde virksomhedens MS 365 platform opdateret til nyeste anbefalinger.

KOMPAS systematiserer kontrol, analyse og vedligeholdelse af virksomhedens MS 365 platform. Herunder Azure, Sharepoint og Exchange. 

Med KOMPAS får du:

Automatisk besked, hvis virksomhedens opsætning af MS 365 ikke lever op til de nyeste anbefalinger fra Microsoft, med konkrete anbefalinger til handling.

Kvartalsvis opdatering af Intune indstillinger, i forhold til Microsoft anbefalinger og den valgte KOMPAS løsning.

Halvårlig Secure Score analyse. Udarbejdelse og gennemgang af Microsoft Secure Score, hvor virksomheden og OneOffice udarbejder en handlingsplan for nødvendige tiltag.

Den bedste løsning for alle vores kunder

KOMPAS favner hele MS 365 platform, og sikrer, at ændring i opsætning, altid bliver gjort i overensstemmelse med Microsoft's og OneOffice's anbefalinger. En løsning for alt i skyen (Cloud) og lokalt hos medarbejderen, som i tillæg til ovenstående gælder f.eks. Teams, Outlook og Defender.

Løsningen til jer

I kan nemt og til et rimeligt beløb komme i gang med en KOMPAS løsning som dækker hele virksomheden og alle medarbejderne.

Vi har udviklet forskellige KOMPAS løsninger, som vi tager udgangspunkt i, når vi sammen skal finde den helt rigtige løsning til netop jeres firma. 

1. KOMPAS - Analyse

2. KOMPAS - M365 Secure

3. KOMPAS - Managed Service

4. KOMPAS - Intune Baseline Apps

5. KOMPAS - MFA/Conditional Access

6. KOMPAS - Mail Protection

7. KOMPAS - Defender for Endpoint

8. KOMPAS - Mobile Protection

Læs om de forskellige KOMPAS løsninger her

Microsoft Secure Score

For alle OneOffice kunder, og også som del af KOMPAS løsningen, benytter vi Microsoft Secure Score. Vi hjælper med at sikre et Secure Score på mindst 80%.

Microsoft Secure Score er et mål for jeres virksomheds sikkerhedsniveau, baseret på de anbefalede handlinger, for at beskytte jeres Microsoft 365-identiteter, apps og enheder. Jo højere score, jo bedre er jeres IT-Sikkerhed.

  • Men hvordan ved I, om jeres score er god nok?
  • Hvordan kan I sammenligne jeres score med andre virksomheder i jeres branche eller størrelse?
  • Og hvordan kan I forbedre jeres score yderligere?

Kontakt os, hvis I har brug for nærmere rådgivning om hvordan I kan brug Secure Score eller spørgsmål til andre områder af jeres IT-løsning.

Salgsteamet, OneOffice:

Har du lyst til at mødes og tale videre om den bedste KOMPAS løsning for jeres virksomhed?

Telefon +45 7021 1813

Mail salg@oo.dk