Den Moderne Arbejdsplads - Meget mere end et buzzword

 

‘Den Moderne arbejdsplads‘ er et udtryk, der bruges til at definere virksomheder, der anerkender digitalt samarbejde, teknologi og værktøjer som fremtidens vej frem.

Den Moderne arbejdsplads er et buzzword i disse dage. Men når alt kommer til alt, adskiller det virksomheder, der ønsker at køre med den platform som Microsoft anbefaler som den mest fremtidsorienterede platform og den platform hvor de nyeste og bedste IT-værktøjer udvikles til.

At blive en moderne arbejdsplads er ikke en enkel proces, og det handler ikke kun om at installere et chatværktøj til dit team. Det skal styres fra et dybt ønske og forståelse i virksomhedens kultur og DNA – et ønske om at skabe en positiv, samarbejdende og fleksibel kultur, der er tilpasset den moderne medarbejder og en forståelse af, at digitale teknologier og værktøjer muliggør produktivitet og effektivitet.

 

 

Jørgen Andreasen, CTO, OneOffice:

Har du lyst til at mødes og tale videre om den bedste løsning for jeres virksomhed?

Vi kommer gerne til et møde og giver et uforpligtende tilbud. Kontakt os allerede i dag, og lad os finde den rigtige løsning til dig og dit firma.

Telefon +45 4018 1861

Mail ja@oo.dk

"Jeg har valgt OneOffice som IT partner, fordi de vejledte og rådgav mig til en løsning, der passede perfekt til min virksomhed. Jeg havde behov for en moderne arbejdsplads, hvor e-mail, kalender og Teams er i centrum og integreret på alle mine computere og enheder. Det har jeg fået nu. Og jeg skulle ikke betale den berømte 'spids på jetjageren' for at komme i gang. Godt gået !!"

 

Christian Mose