1 KOMPAS - M365 MDM med managed service

Formålet med denne ydelse er, at forbedre sikkerheden for virksomheder der bruger Microsoft 365. OneOffice har udviklet en opsætning, som vi kalder for ’baseline’, der har til formål at løfte en organisations sikkerhed med minimale brugerforstyrrelser. 

Vores opsætning er baseret på Microsoft Secure Score og Center for Internet Security (CIS), og denne dobbelte tilgang sikrer en forbedring af både sikkerhed og synlighed inden for kritiske områder som Sharepoint, e-mail, antivirus beskyttelse, håndtering af enheder og meget mere.  

Microsoft Secure Score måler en organisations sikkerhedsprofil i Microsoft 365. Et lavere tal indikerer behov for forbedringer, mens et højere tal viser, at sikkerheden er god. Typisk starter en organisation med en score på mellem 30-50%.

Med en baseline fra OneOffice løfter vi Microsoft Secure Score til et sikkerhedsniveau på mellem 70-80%

 

2 KOMPAS - MFA

Formålet med denne ydelse er, at implementere Microsoft MFA, også kaldet Conditional Access hos kunden. MFA/CA vil være med til at forhøje sikkerheden hos kunden og dermed sikre kundens data endnu mere. Dette betyder at brugerne vil få en ekstra lag af sikkerhed ved indlogning til virksomhedens systemer.

 

3 KOMPAS - Remote monitoring and management

RMM (Remote Monitoring and Management) gør det muligt at skifte fra reaktiv til proaktiv IT-håndtering, reducerer nedetid og forbedrer produktiviteten. Med RMM opnår I optimeret driftsstabilitet, da vores team får realtidsindsigt i jeres netværk, hvilket gør det muligt for os at løse problemer mere effektivt.

 

4 KOMPAS - Mail Protection

Formålet med denne ydelse er, at konfigurere e-mail beskyttelsesfunktionerne, der er inkluderet i Microsoft 365 Business Premium abonnementet (eller højere). Når det er korrekt konfigureret, er tredjeparts e-mail filtreringsløsninger ikke nødvendige. 

 

5 KOMPAS - Defender for Endpoint

Formålet med denne ydelse er, at installere og konfigurere Microsoft Defender for Endpoint, som er et antivirus system der beskytter enheder ved at opdage og fjerne virus og andet ondsindet software på computere. 

 

6 KOMPAS -  Mobile protection

Formålet med denne ydelse er, at sikre organisationens data på mobiltelefoner. Ved at indføre sikkerheds- og compliancepolitikker kan det sikres, at ressourcer som e-mail, kalender og delte filer kun kan tilgås fra mobiltelefoner, når disse politikker er opfyldt.

 

7 KOMPAS - Intune Baseline Apps

Formålet med denne ydelse er, at forenkle og effektivisere processen med at installere nødvendige programmer på en Windows computer. 

 

8 KOMPAS - Computer migration to Entra ID

Formålet med denne ydelse er,at indmelde computere til Entra ID og Intune, som er cloud baserede identitets- og adgangsstyringstjenester fra Microsoft, som hjælper med at give medarbejdere de rigtige og mest sikre adgange til virksomhedens data.

Ved at tilmelde computere til Entra ID og Intune kan det blive muligt at forbedre og sikre adgang til data, samt få en mere effektiv kontrol med computere. I kombination med andre af OneOffice KOMPAS ydelser vil det give OneOffice mulighed for at administrere og beskytte virksomhedens data, mens det samtidig giver brugerne en forbedret oplevelse. 

Denne ydelse er målrettet computere i workgroup, uden forbindelse til domæne eller skyen, og hvor der dermed benyttes en lokal Windows konto. 

 

9 KOMPAS - KeepIT

Formålet med denne ydelse er, at tilbyde et ekstra lag af sikkerhed til virksomhedens data i Microsoft 365, ved at tage backup af data gennem tredjepart, og dermed opbevare data i ekstern, uafhængig platform. 

Det er med til at minimere risikoen forbundet med datatab, hvis der skulle opstå fejl eller sikkerhedsbrud hos Microsoft. Det giver også virksomheden beskyttelse mod utilsigtet sletning, angreb med ransomware eller andre hændelser der kan true dataintegriteten.

10 KOMPAS - Network-as-a-service: Basis Produkter

Formålet med denne ydelse er, at implementere Network-as-a-Service (NaaS), som muliggør:

  • Centraliseret styring og overvågning af netværksressourcer via cloud.
  • Automatisk skalering og tilpasning af netværkskapacitet efter behov.
  • Optimering af netværksperformance og -sikkerhed.
  • Reduktion af omkostninger og kompleksitet ved at flytte netværksdrift til skyen.

Med KOMPAS får du:

Automatisk besked, hvis virksomhedens opsætning af MS 365 ikke lever op til de nyeste anbefalinger fra Microsoft, med konkrete anbefalinger til handling.

Kvartalsvis opdatering af Intune indstillinger, i forhold til Microsoft anbefalinger og den valgte KOMPAS løsning.

Halvårlig Secure Score analyse. Udarbejdelse og gennemgang af Microsoft Secure Score, hvor virksomheden og OneOffice udarbejder en handlingsplan for nødvendige tiltag.

 

Salgsteamet, OneOffice:

Har du lyst til at mødes og tale videre om den bedste KOMPAS løsning for jeres virksomhed?

Telefon +45 7021 1813

Mail salg@oo.dk