1 KOMPAS - Analyse

Formålet med denne ydelse er, at skabe overblik og afklaring af eksisterende setup med anbefalinger og identificering af kritiske områder

 

2 KOMPAS - M365 Secure

Formålet med denne ydelse er, at en række sikkerhedsindstillinger (Baselines) bliver rullet ud på jeres Microsoft Tenant

 

3 KOMPAS - Managed service

Vi overvåger, vedligeholder og udruller opdateringer, afholder statusmøder (Secure Score), ledelsesrapportering

Formålet med denne ydelse er, at forbedre sikkerheden for virksomheder der bruger Microsoft 365. OneOffice har udviklet en opsætning, som vi kalder for ’baseline’, der har til formål at løfte en organisations sikkerhed med minimale brugerforstyrrelser. 

Vores opsætning er baseret på Microsoft Secure Score og Center for Internet Security (CIS), og denne dobbelte tilgang sikrer en forbedring af både sikkerhed og synlighed inden for kritiske områder som Sharepoint, e-mail, antivirus beskyttelse, håndtering af enheder og meget mere.  

Microsoft Secure Score måler en organisations sikkerhedsprofil i Microsoft 365. Et lavere tal indikerer behov for forbedringer, mens et højere tal viser, at sikkerheden er god. Typisk starter en organisation med en score på mellem 30-50%.

Med en baseline fra OneOffice løfter vi Microsoft Secure Score til et sikkerhedsniveau på mellem 70-80%

 

4 KOMPAS - Intune Baseline Apps

Formålet med denne ydelse er, at forenkle og effektivisere processen med at installere nødvendige programmer på en Windows computer. 

 

5 KOMPAS - MFA/Conditional Access

Opsætning af automatikker,  Autoupdate, AutoInstall, Apps (Office pakken og browser) via Intune

Formålet med denne ydelse er, at implementere Microsoft MFA, også kaldet Conditional Access hos kunden. MFA/CA vil være med til at forhøje sikkerheden hos kunden og dermed sikre kundens data endnu mere. Dette betyder at brugerne vil få en ekstra lag af sikkerhed ved indlogning til virksomhedens systemer.

 

6 KOMPAS - Mail Protection

Formålet med denne ydelse er, at konfigurere e-mail beskyttelsesfunktionerne, der er inkluderet i Microsoft 365 Business Premium abonnementet (eller højere). Når det er korrekt konfigureret, er tredjeparts e-mail filtreringsløsninger ikke nødvendige. 

 

7 KOMPAS - Defender for Endpoint

Vi opsætter et antivirussystem med blokering og notifikationer som beskytter alle enheder. I styrer fra Intune

Formålet med denne ydelse er, at installere og konfigurere Microsoft Defender for Endpoint, som er et antivirus system der beskytter enheder ved at opdage og fjerne virus og andet ondsindet software på computere. 

 

8 KOMPAS -  Mobile Protection

Vi opsætter beskyttelse af mobile enheder eller data på mobile enheder

Formålet med denne ydelse er, at sikre organisationens data på mobiltelefoner. Ved at indføre sikkerheds- og compliancepolitikker kan det sikres, at ressourcer som e-mail, kalender og delte filer kun kan tilgås fra mobiltelefoner, når disse politikker er opfyldt.

 

Med KOMPAS får du:

Automatisk besked, hvis virksomhedens opsætning af MS 365 ikke lever op til de nyeste anbefalinger fra Microsoft, med konkrete anbefalinger til handling.

Kvartalsvis opdatering af Intune indstillinger, i forhold til Microsoft anbefalinger og den valgte KOMPAS løsning.

Halvårlig Secure Score analyse. Udarbejdelse og gennemgang af Microsoft Secure Score, hvor virksomheden og OneOffice udarbejder en handlingsplan for nødvendige tiltag.

 

Salgsteamet, OneOffice:

Har du lyst til at mødes og tale videre om den bedste KOMPAS løsning for jeres virksomhed?

Telefon +45 7021 1813

Mail salg@oo.dk