Hvad er Microsoft Intune?

Martin Kumini fra OneOffice fortæller om Microsoft Intune

Hvad er Microsoft Intune (Microsoft Endpoint Manager)?

Intune er skruet sammen til at gøre administrationen af den moderne arbejdsplads enkel og sørge for at din digital transformation bliver nemmere. Skab det mest produktive Microsoft 365-miljø, som brugere kan bruge til at arbejde på de enheder og apps, de ønsker at bruge, mens data holdes beskyttet.

Derfor anbefaler vi Intune til dig og din virksomhed

Understøtter det mangfoldige økosystem af mobile enheder
Administrer iOS-, Android-, Windows- og macOS-enheder på sikker vis med én enkel løsning til administration af slutpunkter. Strømlin og automatiser udrulning, klargøring, administration af politikker, applevering og opdateringer.

Få it-effektivitet i skyen
En yderst skalerbar og globalt distribueret arkitektur til skytjeneste sikrer, at du altid er opdateret. Udnyt den intelligente sky til at få effektiv indsigt og til at udstikke grundlinjer for dine sikkerhedspolitikker og konfigurationsindstillinger.

Beskyt data med enhedstilmelding
Hjælp med at beskytte data, når du ikke administrerer enheder, der bruges af medarbejdere eller partnere til at få adgang til arbejdsfiler. Intune-appbeskyttelsespolitikker giver kontrol over Office 365-data på mobilenheder.

Sådan hjælper Intune din virksomhed:

• Få en integreret platform til administration af slutpunkter
  • Få de mest sikre skrivebords- og mobiloplevelser
  • Få den bedste og mest produktive brugeroplevelse

Funktioner i Microsoft Intune

Moderniser administrationen af Windows 10 uden at gå på kompromis med kontrollen
Få den mest integrerede og komplette enhedshåndtering, styring af applivscyklus og funktioner til brugerklargøring for Windows 10. Sænk de samlede ejeromkostninger, og få intelligent skybaseret administration med integration af fælles administration mellem Microsoft Endpoint Configuration Manager og Intune. Skift til et moderne skrivebord i dit eget tempo, mens du opretholder det niveau af styring, du har brug for.

Teknologier: Co-management, Windows Autopilot, Desktop Analytics, Endpoint Configuration Management.

Administrer dit mangfoldige økosystem af mobile enheder fra skyen
Beskyt dine data, mens du opretholder produktiviteten for dine medarbejdere på de enheder og apps, de ønsker at bruge. Administration af mobilenheder og administration af mobilapps giver en integreret databeskyttelse og funktioner til overholdelse af angivne standarder, der giver dig mulighed for at præcisere, hvilke data de forskellige brugere har adgang til, samt hvad de kan foretage med de pågældende data i Office-apps og andre mobilapps.

Understøttede platforme: Windows, macOS, iOS og Android

Beskyt ved hoveddøren med betinget adgang
Definer omfattende politikker, der kun giver de rette personer under de rette betingelser tilladelse til at tilgå dine firmadata, og sørg for, at data forbliver sikre ved at kontrollere, hvordan de pågældende brugere anvender dem i Office-apps og andre mobilapps. Håndhæv politikker baseret på betingelser, du angiver, såsom bruger, placering, enhedstilstand, appfølsomhed og risici i realtid. Reducer risikoen proaktivt i dit miljø med kunstig intelligens og maskinel indlæring fra flere milliarder signaler modtaget i skyen.

Teknologier: Betinget adgang, Integration af Microsoft Defender ATP, Forsvar mod mobiltrusler.

Banebrydende beskyttelse af oplysninger i Office 365
Levér den Office-oplevelse, dine medarbejdere forventer, uden at gå på kompromis med brugerproduktiviteten. Opret et samarbejdsorienteret miljø med niveauopdelt datastyring i Office-mobilapps, og håndhæv politikker for betinget adgang i Exchange, SharePoint og Teams. Hold arbejdsrelaterede og personlige oplysninger adskilt i apps med flere identiteter ved at anvende politikker om datasikkerhed, der er baseret på erhvervsmæssige brugeridentiteter. Hold dig nemt ajourført ved at strømline installation og opdateringer af Microsoft 365 Apps og Windows 10.

Teknologier: Administration af mobilapps, Intune-beskyttede apps, Outlook til iOS og Android, M365 Apps

OneOffice: Microsoft Endpoint Manager

Jeg ved godt at dette er en masse “tung” information, men det beskriver rigtig godt det som Intune er og kan. Hvis mit indlæg har givet anledning til spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til mig.