Microsoft Teams -

Fremhævet mini-dig

Fremhævet mini-dig i Microsoft Teams

Der er faktisk kommet endnu en super fed mulighed i Microsoft Teams når du skal dele indhold eller holde en præsentation. Det kan være, at du skal vise en hjemmeside til dine deltagere, eller dele noget andet indhold. Og det kan du nu gøre med dig selv fremhævet over dit delte materiale – altså du kan se dig selv som ”mini mig” 

Det giver et ekstra pift til din præsentation, at dine deltagere kan se ”mini dig”, sammen med at du deler noget indhold. Og heldigvis er det super nemt at blive ”mini dig” i din egen præsentation.

Når du har startet dit møde, skal du klikke på Del indhold.

Når Del indhold menuen vises, kan du i Præsentationstilstand vælge Fremhævet.

Det næste du nu skal gøre, er at vælge det materiale, som du vil dele med dem, der er med i dit møde. Her i mit eksempel, vil jeg vise alle deltagere min nye side omkring Microsoft Zero Trust – så det er den jeg vil vælge her.

Og hvad siger du så. Min hjemmeside med ”mini mig” i venstre hjørne.

Din Teams klient vil automatisk vise dig et præsentations vindue, der viser dig hvordan dine deltagere ser din præsentation. Det er også meget godt, hvis man lige skal pege på noget i sin præsentation, så hjælper det at se sig selv (selv om det er spejlvendt og man lige skal vænne sig til det).

Men det gør altså lige noget ved en præsentation, at dine deltagere kan se dig mens du præsenterer. Ikk’?

Når du så er færdig med dit møde, lukker du bare ned som du plejer. Og du kan gøre dig klar til dit næste møde sammen med ”mini dig”.

Husk! Hvis du kan li’ det du ser, så giv mig en kommentar på min LinkedIn profil, og en anmeldelse her på OneOffice Google anmeldelser.

 

Kom godt i gang med Teams! 

Microsoft Teams er jo utrolig populær. Og som du måske allerede har fundet ud af, så er det ikke kun online møder, som Teams kan bruges til – men der er meget mere. Så hvor starter du? 

Vil du have hjælp til at komme rigtigt i gang med Microsoft Teams eller begynde at bruge Teams mere i din virksomhed? 

Tag fat i mig, så kan vi planlægge et forløb. 

Martin Kumini fra OneOffice, rådgiver om feature i Microsoft Teams

Husk at give mig en kommentar på min LinkedIn profil om dette indlæg er noget som du finder interessant 

Dette indlæg er skrevet af Martin Kumini som du altid kan kontakte på mck@oo.dk eller 70211813 hvis du har spørgsmål til indlægget.

v tekst her