Ofte stillede spørgsmål om Microsoft 365 Business Standard

 • Hvor mange brugere understøtter Microsoft 365 Business Standard?

  Microsoft 365 Business Standard understøtter op til 300 brugere. Hvis du har mere end 300 brugere, eller du forventer at få det snart, bør du overveje vores muligheder for andre planer. Læs mere om vores andre Microsoft 365 planer.

 • Kan jeg opsige mit abonnement når som helst?

  Du kan opsige dit abonnement når som helst, og du kan have ret til en delvis refusion. Læs den komplette Microsoft Online-abonnementsaftale.

 • Hvad sker der med mine data, hvis jeg opsiger mit abonnement?

  Dine data tilhører dig. Hvis du beslutter dig for at opsige dit Microsoft 365-abonnement, kan du downloade dine data – f.eks. mails og dokumenter på teamwebsteder – og gemme dem på en anden placering. Du bør gemme dine data, før du opsiger. Efter du har opsagt abonnementet, vil data, som hører til din Microsoft 365-konto, være tilgængelige for din administrator på en konto med begrænset funktionalitet i 90 dage.

 • Kan jeg skifte til andre Microsoft 365-planer?

  Ja, du kan overføre din konto til et andet abonnement.

  I de fleste tilfælde kan du benytte guiden Skift abonnement i Administration til at opgradere dit abonnement. Hvis abonnementet har mere end 300 brugere, eller hvis du har benyttet et forudbetalt kort til at købe abonnementet, er guiden Skift abonnement ikke tilgængelig. Abonnementer, der ikke kan bruge guiden Skift abonnement, kan opgraderes manuelt. Få mere af vide om skift mellem Microsoft 365-abonnementer.
  BEMÆRK! Når du ændrer din konto, bliver dit domænenavn overført til den nye konto, uanset om du har medbragt dit eget domænenavn til Microsoft 365-kontoen, eller du valgte et domænenavn i Microsoft 365.

 • Hvad er Microsoft 365?

  Microsoft 365 er produktivitetsskyen, der er designet til at hjælpe hver enkelt af os med at opnå det, der betyder noget i vores arbejde og liv, med de bedste Office-programmer, intelligente sky-tjenester og avanceret sikkerhed.

 • Hvad skete der med Microsoft 365-planer til virksomheder?

  Office 365-planer til virksomheder er nu Microsoft 365-planer til virksomheder. Nyt navn, samme gode værdi, samme pris. 

  • Office 365 Business Essentials er nu Microsoft 365 Business Basic
  • Office 365 Business Premium er nu Microsoft 365 Business Standard
  • Microsoft 365 Business er nu Microsoft 365 Business Premium
  • Office 365 Business er nu Microsoft 365 Apps for business

   
  Ja, kunder kan skifte deres planer fra en kvalificeret plan til Microsoft 365 Business Premium. Afhængigt af kundens nuværende plan kan der være et fald eller stigning i den månedlige pris.

 • Hvorfor ændrede I navn fra Office 365 til Microsoft 365?

  Vi ændrede navn for bedre at reflektere udvalget af funktioner og fordele ved abonnementet. Microsoft 365 inkluderer alt, det du kender fra Office 365, herunder de bedste Office-programmer, intelligente sky-tjenester og avanceret sikkerhed.

 • Nu hvor navne på planer til virksomheder er ændret, er prisen eller produktet også ændret?

  Nej, der er ingen ændringer i pris eller produkter til små og mellemstore virksomheder. Samme planer er tilgængelige, bare med opdaterede navne.

 • Kan jeg læse flere ofte stillede spørgsmål om Microsoft 365?

  Ja, du kan gå til Microsofts egen side og læse videre HER

 • Hvilke betalingsformer kan jeg benytte?

  Du kan betale med alle større kreditkort, og abonnementsbeløbet vises på dit kontoudtog. Du kan vælge at modtage en faktura, og afhængigt af dine valgte tjenester vil du blive faktureret månedligt eller årligt. Du modtager en mail, når din faktura er klar, og hvis du har angivet et indkøbsordrenummer, når du køber dit abonnement, bliver det nummer føjet til fakturaen.

 • Hvilke betalingsmuligheder er der?

  Binding på månedsbasis: Du betaler måned for måned, og du kan opsige dit abonnement når som helst.