Ofte stillede spørgsmål om Microsoft 365 Business Premium

 • Hvem er Microsoft 365 Business Premium beregnet til?

  Microsoft 365 Business Premium er designet til små og mellemstore virksomheder med færre end 300 brugere. Det giver dem branchens bedste produktivitetsværktøjer i Microsoft 365 Business Standard samt avancerede sikkerhedsfunktioner til at beskytte forretningsdata og aktiver på tværs af enheder.

 • Hvad er forskellen mellem Microsoft 365 Business Standard, Microsoft 365 Business Premium og Microsoft 365 Enterprise?

  Microsoft har en række tilbud om produktivitets- og sikkerhedsadministration, som små og mellemstore kunder kan overveje, som hver bringer stadig stærkere funktioner og funktionalitet.

  Microsoft 365 Business Standard kombinerer de bedste Office-apps og kraftfulde sky-tjenester som e-mail i forretningsklasse, fil lagring i skyen og Microsoft Teams. Microsoft 365 Business Premium inkluderer alle de samme apps og tjenester plus avanceret beskyttelse mod cybertrusler og enhedsstyring. Mange virksomheder med mindre end 300 ansatte kan være bedst tjent med Microsoft 365 Business Premium.

  Microsoft 365 til store virksomheder er et sæt licensplaner, der tilbyder øgede niveauer af overholdelse og sikkerhedsstyring over Microsoft 365 til virksomheder. De er designet til virksomhedskunder og de kunder, der har over 300 brugere. Derudover leverer Microsoft 365-planer til store virksomheder yderligere forretningsintelligens og analysefunktionalitet.

 • Hvad bør kunderne vide, før de kører Microsoft 365 Business Premium i deres organisation?

  Kunder, som ønsker at benytte Microsoft 365 Business Premium i deres virksomhed, skal køre Windows 10 Pro* på deres pc’er for at tjenesten kan administrere deres pc’er.

  *Opgraderingsrettigheder til Windows 10 Pro er inkluderet i Microsoft 365 Business Premium, hvis computerne aktuelt kører Windows 7 Pro eller 8.1 Pro.

 • Hvordan udruller jeg bedst Microsoft 365 Business Premium i min organisation?

  Det anbefales, at du udruller Microsoft 365 Business Premium med hjælp fra en partner. Kontakt din Microsoft-partner, og spørg, om denne tilbyder Microsoft 365 Business Premium. Du kan med fordel bruge din partner til at få oplysninger om dine muligheder, samt få anbefalinger til udrulningen af prøveversionen af Microsoft 365 Business Premium i din organisation. Hvis du ikke har en Microsoft-partner, kan du kontakte OneOffice på salg@oo.dk eller +4570211813.

 • Kan jeg kombinere Microsoft 365 Business Premium med andre Microsoft-abonnementer?

  Ja. Kunder kan kombinere deres Microsoft 365 Business Premium-abonnementer med planer og tilføjelsesprogrammer fra Azure, Dynamics 365 og Microsoft 365.

 • Kræves det, at alle i min virksomhed har et Microsoft 365 Business Premium-abonnement?

  Nej, ikke alle skal have et Microsoft 365 Business Premium-abonnement, selvom sikkerheds- og administrationsfordelene kun er tilgængelige for de brugere med enheder, der administreres med et Microsoft 365 Business Premium abonnement.

  Standardisering af et it-miljø tjener til at reducere vedligeholdelses- og sikkerhedsomkostninger over tid og er en tilstand, som virksomhederne bør stræbe efter at nå. Nogle små og mellemstore kunder opdaterer dog deres software primært, når de opgraderer deres hardware, over en længere periode. Disse virksomheder kan udrulle Microsoft 365 Business Premium til en del af deres organisation, men for at få den bedste beskyttelse af følsomme forretningsdata og konsistente samarbejdsoplevelser anbefales det at udrulle det til alle brugere.

 • Hvordan kan jeg vide, om den hardware og software, jeg bruger i dag, er kompatibel med Microsoft 365 Business Premium?

  Hvis den hardware, du kører i dag, kører Windows 7 Pro eller nyere, opfylder den sandsynligvis minimumskravene til Microsoft 365 Business Premium. Se Windows 10 Pro-systemkravene for at få yderligere oplysninger.

  Eksisterende app-kompatibilitet til computere (Win32) er stærk i Windows 10, hvor de fleste eksisterende apps fungerer uden ændringer. Kunder og deres betroede it-rådgivere bør læse den anbefalede app-testproces for Windows 10-kompatibilitet og gennemgå Office-systemkravene for at få en glidende overgang til Microsoft 365 Business Premium.

 • Kan jeg skifte min nuværende Microsoft 365-plan til Microsoft 365 Business Premium?

  Ja, kunder kan skifte deres planer fra en kvalificeret plan til Microsoft 365 Business Premium. Afhængigt af kundens nuværende plan kan der være et fald eller stigning i den månedlige pris.

 • Hvor kan jeg få mere at vide om Microsoft 365 Business Premium-funktionaliteterne inklusive tekniske detaljer?

  Du kan finde flere oplysninger om Microsoft 365 Business Premium-funktionerne, herunder teknisk dokumentation, opsætningsvejledning og meget mere her.

 • Hvad er Microsoft 365?

  Microsoft 365 er produktivitetsskyen, der er designet til at hjælpe hver enkelt af os med at opnå det, der betyder noget i vores arbejde og liv, med de bedste Office-programmer, intelligente sky-tjenester og avanceret sikkerhed.

 • Hvad skete der med Office 365-planer til virksomheder?

  Office 365-planer til virksomheder er nu Microsoft 365-planer til virksomheder. Nyt navn, samme gode værdi, samme pris.

  Office 365 Business Essentials er nu Microsoft 365 Business Basic
  Office 365 Business Premium er nu Microsoft 365 Business Standard
  Microsoft 365 Business er nu Microsoft 365 Business Premium
  Office 365 Business er nu Microsoft 365 Apps for business

 • Hvorfor ændrede I navn fra Office 365 til Microsoft 365?

  Vi ændrede navn for bedre at reflektere udvalget af funktioner og fordele ved abonnementet. Microsoft 365 inkluderer alt, det du kender fra Office 365, herunder de bedste Office-programmer, intelligente sky-tjenester og avanceret sikkerhed.

 • Nu hvor navne på planer til virksomheder er ændret, er prisen eller produktet også ændret?

  Nej, der er ingen ændringer i pris eller produkter til små og mellemstore virksomheder. Samme planer er tilgængelige, bare med opdaterede navne.