Job hos OneOffice - Microsoft Cloud Implementeringskonsulent

 

OneOffice leverer hostede IT-platforme i verdensklasse baseret på Microsoft teknologi til vores mange tilfredse kunder. Vi er vores kunders IT-afdeling, og skal sikre de løbende har den bedste og meste sikre IT-platform. Desuden giver vi IT-brugerne hos vores kunder en sublim support.

Vores kunders succes afhænger af en stabil, sikker og brugbar IT-platform. Med udgangspunkt i de mange Microsoft-produkter, designer vi den bedste IT-løsning til vores kunder.

 

Hvad tilbyder vi?

Vi tilbyder en mulighed for at arbejde med de nyeste Microsoft teknologier og hjælpe mange personer og virksomheder til at få en bedre IT-løsning. Du kommer til at have stor indflydelse på de opgaver og projekter, som du vil arbejde med. Du kommer til at arbejde tæt sammen med andre IT-konsulenter og I vil aftale hvilke opgaver/projekter, som I hver især tager ansvaret for.

 

Vi har konsulenter med mange års erfaring, så der er rig mulighed for at lære af de bedste. Hvis du mangler viden omkring nogle af vores produkter, så får du en grundig oplæring.

 

Du får et job, hvor din mening tæller og du får en stor indflydelse på egen arbejdsdag.

 

Jobbet

Du kommer til at arbejde med følgende Microsoft teknologier:

  • Office 365
  • Azure
  • Intune

– og hvis du har andre IT-kompetencer, kan vi sikkert bruge dem.

 

Vores nye kunder kommer fra et virvar af forskellige IT-platforme og vi skal sikre, at deres transition til vores platform sker hurtigt og smertefrit.

Du får en spændende og varieret arbejdsdag, hvor du kommer i kontakt med mange forskellige løsninger og typer af virksomheder.

Løn efter kvalifikationer.

 

Hvem er du?

Vi regner med, at du har arbejdet med Microsoft teknologier i nogle år. Du skal helst have viden om Azure, Office 365 og Microsoft servere og applikationer. Du har måske været IT-supporter og gerne vil videre i din faglige udvikling eller er klar til at påtage dig et lidt større ansvar med en virksomheds IT-platform.

Vi forventer, at du kan holde en aftale, arbejder samvittighedsfuldt og struktureret. Ligeledes skal du som konsulent være god til at snakke med mennesker, så de føler sig i trygge hænder, når du står for implementeringen.

 

Om OneOffice

OneOffice er en mindre danskejet virksomhed, som er grundlagt i 2004. Vi har siden vi startede i 2004 haft ét overordnet mål – at være den bedste IT-partner og leverandør for små og mellemstore virksomheder. Vi ser at virksomheder med 10-75 medarbejdere ofte er overladt til sig selv – selv af de store IT-huse. Vi brænder for at hjælpe disse virksomheder – ikke kun fordi vi selv er en lille virksomhed, men fordi vi mener at disse virksomheder også skal have god service og it-løsninger af høj kvalitet.

Vi har siden vi startede OneOffice, været fokuseret på viden og fremtidsorienteret teknologi kombineret med go’ gammeldags faglig stolthed!

 

Send en mail til Jørgen Andreasen på ja@oo.dk eller ring på 4018 1861