Job hos OneOffice - IT Supporter med ambitioner

 

Vi søger en IT Supporter med ambitioner, til at indgå i vores support team af erfarne IT professionelle.

 

OneOffice leverer hostede IT-platforme i verdensklasse til mange tilfredse kunder. Vi er vores kunders IT-afdeling og skal sikre, at de løbende har den bedste og meste sikre IT-platform. Desuden skal vi give vores brugere sublim support.

 

Vores kunders succes afhænger af en stabil, sikker og brugbar IT-platform. Med udgangspunkt i vores mange produkter, designer vi den bedste IT-løsning til vores kunder.

 

Alle brugere kan kontakte vores support og vi yder hurtig og kompetent support på alle dele af kundens IT-platform.

 

Jobbet

Vi får flere og flere kunder, og vi søger derfor en IT Supporter, der også kan hjælpe med at implementere nye løsninger. Vi er et mindre team, hvor den enkelte person kan gøre en stor forskel for både kollegaer og kunder.

 

Alle vores IT Supportere indgår desuden i projekter hos nye og eksisterende kunder. Enkelte opgaver løses også on-site hos kunden.

 

Du kommer til at arbejde med:

Office 365
Azure
Intune
Windows servere
Netværk

 

Du får en spændende og varieret arbejdsdag, hvor du kommer i kontakt med mange forskellige løsninger og typer af virksomheder.

 

Hvem er du?

Vi regner med, at du har arbejdet med Microsoft teknologier i nogle år. Du skal have erfaring med Office 365, Microsoft servere og applikationer.

 

Derudover forventer vi, at du kan holde en aftale, og arbejder samvittighedsfuldt og struktureret. Ligeledes skal du som IT Supporter være god til at snakke med mennesker, så du sikrer at de føler sig i trygge hænder, når du løser deres problemer.

 

Hvad tilbyder vi?

Vi tilbyder en mulighed for at arbejde med de nyeste Microsoft teknologier og hjælpe en masse personer og virksomheder til at få en bedre IT-løsning.

 

Vi har konsulenter med mange års erfaring, så der er rig mulighed for at lære af de bedste. Hvis du mangler viden omkring nogle af vores produkter, så får du en grundig oplæring. Vi forventer ligeledes at der løbende tages certificeringen indenfor Microsoft produkter.

 

Du får et job, hvor din mening tæller og alle der vil tage et ansvar får lov til det.

 

Om OneOffice

OneOffice er en mindre danskejet virksomhed, som er grundlagt i 2004. Vi har siden vi startede i 2004 haft ét overordnet mål – at være den bedste IT-partner og leverandør for små og mellemstore virksomheder. Vi ser at virksomheder med 10-75 medarbejdere ofte er overladt til sig selv – selv af de store it-spillere. Vi brænder for at hjælpe disse virksomheder – ikke kun fordi vi selv er en lille virksomhed, men fordi vi mener at disse virksomheder også skal have god service og it-løsninger af høj kvalitet.

 

Vi har siden vi startede OneOffice, været fokuseret på viden og fremtidsorienteret teknologi kombineret med go’ gammeldags faglig stolthed.

 

Send dit CV og anden relevant information til Rolf Garde på rg@oo.dk eller ring på 2277 5060.