Administrer meddelelser i Microsoft Teams

Martin Kumini fra OneOffice fortæller hvordan du administrerer meddelelser i Microsoft Teams

Microsoft teams tilbyder forskellige måder at få adgang til, modtage og administrere meddelelser på. Disse indstillinger omfatter, hvordan, hvornår og hvor dine meddelelser vises, brugerdefinerede indstillinger for kanaler og chat, udseende og lyde, deaktivering af bestemte meddelelser osv.

Vigtigt!: Microsoft Windows kan blokere meddelelser, før de vises i teams. Følg vejledningen i ændre meddelelses-og Handlingsindstillinger i Windows 10 for at sikre, at dine systemindstillinger tillader apps (herunder teams) at sende beskeder til dig.

Hvis du vil administrere dine meddelelser, skal du vælge dit profilbillede øverst til højre i teams og derefter vælge (Knappen Indstillinger)   Indstillinger >   (Knappen Aktivitet) meddelelser.

Administrer mailbeskeder

I mistede aktivitets mails skal du vælge, hvor ofte du vil modtage mails til en mistet aktivitet eller deaktivere dem fuldstændigt.

Martin Kumini fra OneOffice fortæller hvordan du administrerer meddelelser i Microsoft Teams 2

Hvis du vil deaktivere eller slå meddelelses lyde til, skal du slå Afspil lyd til for meddelelser til.

Martin Kumini fra OneOffice fortæller hvordan du administrerer meddelelser i Microsoft Teams 3

Administrer meddelelser fra aktivitet

Gå til Knappen Aktivitet    i venstre side af teams, Hold markøren over den meddelelse, du vil ændre, og vælg derefter flere indstillinger Knappen Flere indstillinger

Martin Kumini fra OneOffice fortæller hvordan du administrerer meddelelser i Microsoft Teams 4

Her kan du markere en meddelelse som læst eller ulæst, og på kanal beskeder kan du justere, hvilken type aktivitet du får besked om til den pågældende kanal.

Tilpas kanalmeddelelser

• Hvis du vil have besked om alle dine viste kanaler, skal du vælge Alle aktiviteter (standard)
  • Hvis du kun vil have besked, når du er @mentioned, eller når du modtager svar på dine meddelelser i kanaler, skal du vælge Omtaler & svar
  • Hvis du vil have størst kontrol over dine kanalbeskeder, skal du vælge Brugerdefineret
Martin Kumini fra OneOffice fortæller hvordan du administrerer meddelelser i Microsoft Teams 5

(Tilpas kanal beskeder for teams (brugerdefineret))

Tilpas alle andre meddelelser

Vælg knappen Rediger ud for kategorien for at tilpasse, hvordan du modtager meddelelser for den pågældende kategori.

Kategorier omfatter chatmøderpersoner og andet.

Vis kun meddelelser i appen

Vælg Rediger ud for chat, og vælg derefter kun Vis i feedet for en bestemt kategori. Alle meddelelser for den pågældende aktivitetstype bliver sendt til aktivitets , som du kan finde i øverste venstre hjørne af teams.

Bemærk!: Appen blinker stadig på proceslinjen, når der ankommer meddelelser, men der vises ingen pop op-vindue på skrivebordet.

Få besked i appen og på skrivebordet

Vælg banner og feed for at modtage meddelelser som både en skrivebordsbesked og som en besked i aktivitets knappen .

Bemærk!: I Windows vises meddelelses bannere nederst til højre på skærmen. I macOS vises de i øverste højre hjørne.

Deaktiver meddelelser om bestemte samtaler

I en kanal samtale skal du gå til øverste højre hjørne af den oprindelige meddelelse og vælge flere indstillinger  > slå meddelelser fra.

Ligesom ved at slå en chat fra og til at deaktivere meddelelser til en kanal samtale stopper opdateringer til den pågældende samtale.

Martin Kumini fra OneOffice fortæller hvordan du administrerer meddelelser i Microsoft Teams 6

Bemærk!: Du modtager stadig meddelelser, hvis en person direkte @mentions dig.

Skift kanal beskeder fra Team listen

Hold markøren over en kanal på listen over teams, og vælg flere indstillinger for Microsoft teams > kanal beskeder .

Vælg mellem alle aktiviteterfra eller Brugerdefineret – på samme måde som i indstillinger. Når du vælger Brugerdefineret, åbnes der et nyt vindue med flere indstillinger.

Bemærk!: Kanal @mentions er som standard slået fra, og alle nye indlæg vises kun i aktivitets .

Her er et par andre nyttige indlæg som måske kunne have interesse – jeg syntes i hvert fald at du skal kigge dem igennem 🙂

Sådan bruger du MØD NU i Teams
Sådan får du din egen baggrund i Teams
Sådan bruges SPOTLIGHT i Microsoft Teams
Sådan optager du dit møde i Teams
Sådan aktiveres NY MØDEOPLEVELSE i Teams

Kom godt i gang med Teams!

Microsoft Teams er jo utrolig populær. Og som du måske allerede har fundet ud af, så er det ikke kun online møder som Teams kan bruges til – men der er meget mere. Så hvor starter du?

Vil du have hjælp til at komme rigtigt i gang med Microsoft Teams eller begynde at bruge Teams mere i din virksomhed?

Tag fat i mig, så kan vi planlægge et forløb.