Job hos OneOffice - Cloud Implementeringskonsulent

 

OneOffice leverer drift af IT-platforme i verdensklasse til vores mange tilfredse kunder. Vores løsninger er primært baseret på Azure. Vi er vores kunders IT-afdeling, og skal sikre de løbende har den bedste og meste sikre IT-platform. Desuden skal vi give IT-brugerne hos vores kunder en sublim support.

 

Vores kunders succes afhænger af en stabil, sikker og brugbar IT-platform. Med udgangspunkt i produkter fra Microsoft, designer vi den bedste IT-løsning til vores kunder.

 

Jobbet

Vi får flere og flere kunder, og vi søger derfor en IT-konsulent, der kan hjælpe med at implementere disse kunder. Vores nye kunder kommer fra et virvar af forskellige IT-platforme og vi skal sikre, at deres transition til vores platform sker hurtigt og smertefrit.

Desuden vil der være flere spændende projekter hos vores eksisterende kunder, som du bliver ansvarlig for.

 

Du kommer til at arbejde med:

Office 365
Azure
Intune
Windows servere
Netværk

 

Du får en spændende og varieret arbejdsdag, hvor du kommer i kontakt med mange forskellige løsninger og typer af virksomheder.

 

Hvem er du?

Vi regner med, at du har arbejdet med Microsoft teknologier i nogle år. Du skal have erfaring med Azure, Office 365 og Microsoft servere og applikationer.

 

Derudover forventer vi, at du kan holde en aftale, og arbejder samvittighedsfuldt og struktureret. Ligeledes skal du som konsulent være god til at snakke med mennesker, så de føler sig i trygge hænder, når du står for implementeringen.

 

Hvad tilbyder vi?

Vi tilbyder en mulighed for at arbejde med de nyeste Microsoft teknologier og hjælpe mange personer og virksomheder til at få en bedre IT-løsning. Du kommer til at have stor indflydelse på de opgaver og projekter, du vil arbejde med. Du kommer til at arbejde tæt sammen med andre IT-konsulenter og I vil aftale hvilke opgaver/projekter, som I hver især tager ansvaret for.

 

Vi har konsulenter med mange års erfaring, så der er rig mulighed for at lære af de bedste. Hvis du mangler viden omkring nogle af vores produkter, så får du en grundig oplæring. Ligeledes støtter vi, at vores konsulenter løbende tager certificeringer fra Microsoft hvis der er lyst til det.

 

Du får et job, hvor din mening tæller og alle der vil tage et ansvar får lov til det.

 

Om OneOffice

OneOffice er en mindre danskejet virksomhed, som er grundlagt i 2004. Vi har siden vi startede i 2004 haft ét overordnet mål – at være den bedste IT-partner og leverandør for små og mellemstore virksomheder. Vi ser at virksomheder med 10-100 medarbejdere ofte er overladt til sig selv – selv af de store IT-huse. Vi brænder for at hjælpe disse virksomheder – ikke kun fordi vi selv er en lille virksomhed, men fordi vi mener at disse virksomheder også skal have god service og it-løsninger af høj kvalitet.

 

Vi har siden vi startede OneOffice, været fokuseret på viden og fremtidsorienteret teknologi kombineret med go’ gammeldags faglig stolthed.

 

Send dit CV og anden relevant information til Rolf Garde på rg@oo.dk eller ring på 2277 5060.